Eli tässä alkoi uusi sarja, jossa muutetaan ihmisten tyylejä, koteja, elämäntapoja yms. Ensimmäisessä jaksossa muokkaamme perhe Kuuselan tyylejä.

1676117.jpg

Kuuselan perheeseen kuuluu neljä ihmistä, eli kaksi teiniä ja heidän vanhempansa. Isä Matias on 48-vuotias lääkäri, joka pitää golfista ja jalkapallosta. Hän pukeutuu omasta mielestään rennosti ja miehekkäästi, mutta vähän vanhanaikaisesti. Äiti Elina on 47-vuotias sihteeri, joka pukeutuu asiallisesti ja tyylikkäästi. Meikkiä hän ei käytä muuta, kuin huulipunaa. Perheen vanhempi, 17-vuotias lapsi Silja kuuntelee poppia, pukeutuu melko yksinkertaisesti ja meikkaa todella paljon. Nuorempi, 15-vuotias poika Saku käyttää rock-henkisiä vaatteita ja kuunteleekin paljon heviä ja rockia. Koko perhe toivoi muodikkaampia, itselleen sopivia vaatteita ja hiuksia.

1676120.jpg

Kaikille perheen jäsenille valittiin nuorekkaat ja trendikkäät vaatteet, joista kukin piti paljon. Matias-isän hiukset värjättiin ja hänelle tehtiin pieni irokeesi hiuslakan ja geelin avulla. Vaatteet muutettiin paljon nuoremman näköisiksi, silmälasit vaihdettiin ja partaa muotoiltiin siistimmäksi. Elina-äidille tehtiin hiuksenpidennykset ja meikkiä muutettiin tyylikkäämmäksi. Farkkuvaatteet sopivat hyvin Elinan vaaleisiin hiuksiin, joten ne olivat hyvä ratkaisu hänelle. Siljan hiuksia leikattiin kerroksittain ja värjättiin hiukan tummemmiksi, sekä meikkiä kevennettiin. Vaatteista tuli muodikkaat ja kauniit, Siljan pop-tyyliin sopivat. Sakun hiuksia tummennettiin ja ne leikattiin "hurmuripojan" tyylillä. Vaatteet muutettiin rennommiksi ja kevyemmiksi.

-----------------------------------------
Siinä siis ensimmäinen jakso Elämä remonttiin-sarjaamme. Te kävijät voitte ehdotella aiheita seuraavaan jaksoon, jossa muutamme taas jonkun onnekkaan tyyliä, elämäntapaa tai vaikkapa kotia!

(Miksi sanon, että sarjaamme, kun teen tätä yksin? No, kommentoikaa kuitenkin, mitä pidittte!)